psiholog 1Карітас Краматорськ» постійно здійснює психологічну підтримку населення. Одним з видів робіт психологів проекту GMFA, за підтримки німецьких донорів, є проведення тренінгів. Це тренінги різної тематики та спрямування, які психологи проводять як самостійно, так і з залученням відповідних фахівців.

Психологи фонду Анна і Олена, працюючи із запитами щодо розвитку жіночності, відкрили для себе роботи Олени Тараріної. Ознайомившись з її діяльністю, авторськими роботами, тренінгами та семінарами, вони відправили заявку на співпрацю.

Олена Тараріна відразу ж відгукнулася на прохання, але, на жаль, через вкрай завантажений графік, поки ще не змогла особисто прийняти участь у проведенні тренінгу в нашому фонді. Однак вона не залишила без уваги прохання колег з Карітасу і запропонувала вислати на адресу фонду авторську літературу.

psiholog 2 psiholog 3

Психологи "Карітас Краматорськ" висловлюють щиру подяку Олені Тараріній за сприяння діяльності фонду, надану допомогу, зичать шановній колезі творчих успіхів і плідної роботи, а також сподіваються, що незабаром зможуть познайомитись особисто та спільно попрацювати над загальним запитом.