2016.08Президент Карітасу Німеччини д-р Петер Негер відвідав Карітас Краматорськ в рамках свого візиту до України.

Під час зустрічі з працівниками осередку д-р Петер Негер наголосив: "Я хочу використати цю нагоду і подякувати отцеві Василеві і вам всім зокрема, за ту добру співпрацю, яку ми маємо з Карітасом у цьому місті. Мета Карітасу Німеччини – бачити біду і діяти. І ми хочемо вас підтримати та допомогти, щоб люди тут, на місці, знову мали надію і перспективу в житті. Також я хочу зробити свій політичний внесок - підтримати в моїй країні прагнення, спрямовані на те, щоб люди в Україні жили в мирі, свободі та мали можливість для гідного людського життя. Нехай Господь Бог благословить вашу роботу, нашу співпрацю та всіх нас, щоб ми могли виконувати цю роботу."

В свою чергу Президент Карітасу України Андрій Васькович побажав присутнім натхнення та успіхів у їх важливій роботі.

В рамках свого візиту представники Карітасу Німеччини серед іншого відвідали осередки Карітасу у Києві та Дніпрі, а також ознайомились з потребами постраждалих від воєнних дій у буферній зоні.