psiholog 18 вересня в Школі мистецтв м. Золоте Луганської області психологи «Карітас Краматорськ» ініціювали проведення акції патріотичного спрямування.

Місто розташоване в буферній зоні. Для підтримки патріотичного настрою серед вихованців школи та їх батьків тут було організовано майстер-клас під назвою "Моя країна - Україна". Він передбачав виготовлення дітьми творчих виробів, присвячених державним символам. Юні художники та майстри виправдали очікування організаторів: їх яскраві аплікації свідчили про натхнення і неабиякий творчий потенціал першокласників.

В цей день на запрошення церкви "Добра вість" психологи Карітасу зустрітися також з учнями середніх шкіл. Діти декламувала поезію Тараса Шевченка. Присвячені Україні та написані на символічних жовтих і блакитних паперових серцях вірші вони клеїли на мапу держави. В такий спосіб молодь Золотого демонструвала свою любов до різних регіонів Батьківщини.

psiholog 2 psiholog 3
psiholog 4 psiholog 5
psiholog 6 psiholog 7

Піднесений настрій учасників і творча атмосфера, створена під час зустрічей, свідчили про професійну роботу працівників благодійного фонду.

Діяльність Карітасу в місті буде продовжено за підтримки Cordaid в рамках проекту "Підготовка до зими в буферній зоні Луганської та Донецької областей II".