gra 1Сєвєродонецький центр дитячого розвитку "Простір, дружній до дитини" благодійного фонду "Карітас Краматорськ" спільно з громадською організацією "Всеукраїнська організація "КЛАС" провів для своїх вихованців Чемпіонат з настільних ігор.

Аніматори запропонували дітям у віці від 6 років сучасні інтелектуальні ігри, котрі приваблювали своєю оригінальністю, зовнішнім виглядом, яскравістю фарб, незвичними правилами, музикальністю.

gra 2 gra 3
gra 4 gra 5
gra 6 gra 7
gra 8 gra 9
gra 10 thumb gra 11
gra 12 gra 13

Дітей захопили позитивні емоції, азарт, веселощі, намагання бути переможцем. Кожен прагнув взяти букву з «Алфавітного банку», зібрати словосполучення «Карітас Краматорськ» та отримати супер-приз. Чемпіонат перетворився на дитяче свято, що пройшло під гаслом "Разом долаємо перешкоди, разом досягаємо мети!"

Високоякісні навушники і солодощі – нагорода найбільш активним і кмітливим. Радість дітлахів, задоволення батьків – гідна подяка організаторам. Захід відбувся за фінансової підтримки міжнародної благодійної організації MERCY CORPS в рамках пілотного проекту, спрямованого на захист прав дитини.