sv mikolasШановні друзі!

Благодійний фонд «Благодійна організація «Карітас Краматорськ» другий рік поспіль проводить святкову акцію «Даруємо віру в чудеса», присвячену Дню Святого Миколая.

Маємо честь запросити Вас, розділити цю почесну місію та відповідальність разом із нами.

Щороку ми виконуємо сотні бажань, які надійшли на пошту Святого Миколая, роздаємо сотні персональних подарунків дітям.

Ви маєте можливість приєднатися до акції, отримати декілька дитячих листівок (листи знаходяться в головному офісі «Карітас Краматорськ» пр. Миру, 5) з проханням до Святого Миколая, допомогти у втіленні їх мрій в життя. Ці листи від дітей які потребують нашої уваги, які потерпають від збройного конфлікту на сході України і знаходяться у скрутному становищі.

Дитячі мрії і бажання, віра в казкового чарівника, в особі Святого Миколая, це наші традиції, найтепліші переживання та спогади дитинства!

Зробимо разом наших дітей більш щасливими і усміхненими, подаруємо мить радості і турботи. Маленькі серця чекають на дива і свято. Тільки разом, тільки з відкритими серцями, з вірою в наше майбутнє!

Коли береш – наповнюєш руку, коли даєш – наповнюєш серце!

З повагою о. Василь Іванюк