73 nДля української культури характерно дотримуватися і поважати традиції. Найчастіше, говорячи про дотримання таких, ми маємо на увазі загальнокультурні, національні традиції, що відображають духовну спадкоємність поколінь. Але також у нас є чудова можливість створювати та зміцнювати свої сімейні традиції, пов'язані з нашими перевагами, прагненнями та бажаннями. Саме цьому вирішили приділити увагу психологи БО «БФ «Карітас Краматорськ» Анна Владикіна та Олена Селіванова. 27 грудня в співдружності з міською Центральною бібліотекою було проведено майстер-клас зі створення ялинкових прикрас hand made під керівництвом Ольги Лойченко.

912 n 914 n

Мами та діти, які прийшли на цей захід, на 2 години занурилися в чарівну атмосферу святкової метушні, фантазії, блиску, стрічок та аксесуарів. Зусилля і напружене «сопіння» дітей за роботою не пройшли даром, яскраві барвисті прикраси відправилися додому до своїх господарів, щоб стати хранителями теплих спогадів. Організатори сподіваються, що ці прикраси будуть в родинах учасників заходу першими серед безлічі рукодільних прикрас, створених з натхненням і теплом.