12-го березня благодійному фонду «Карітас Краматорськ» офіційно виповниться два роки. Не дивлячись на молодий вік, цей фонд вже здійснив безліч соціально важливих проектів і допоміг величезній кількості населення.

З початком Великоднього Посту 27 лютого, святкування було вирішено перенести. Тому в п'ятницю, 24-го лютого, у будівлі ювелірного дому «SA&GA» в урочистому залі зібралася велика кількість людей, які прийшли привітати «Карітас Краматорськ» з днем народження.

Захід розпочався зі слів подяки партнерам і гостям фонду, потім слово взяв директор «Карітас Краматорськ» Василь Іванюк.

«Два роки - це невеликий термін нашого існування, але за ці два роки ми показали дивовижні результати. Такими темпами, якими розвивається «Карітас Краматорськ» не розвивається жоден з фондів «Карітас». Можете собі уявити: з 800 працівників «Карітас України» в «Карітас Краматорськ» працюють 150 чоловік. Це є заслуга всіх нас. І при підборі людей ми завжди ставили одну і ту саму мету - ми працюємо не на проект, і не на короткий проміжок часу, ми працюємо на перспективу розвитку культури надання соціальних послуг населенню, людям які є нашими потенційними бенефіціарами», - сказав вiн.

DSC 3020 DSC 3006
DSC 3024 DSC 3009
DSC 3172 DSC 3045

Захiд продовжили координатори проектів, які показали наочні презентації, в яких докладно розповідали про свої програми. Дивлячись на екран, всі змогли оцінити весь обсяг виконаної ними роботи.

Кожен зі співробітників отримав особистий лист подяки від директора і почесні медалі, котрі у кожного з них були різні і враховували особисті якості та індивідуальний внесок кожного з працівників.