25551918 747283425462373 2397935435910981722 nНавіть у важкі часи, завдяки небайдужим людям завжди знайдеться місце для чогось світлого, місце для дива. Другий рік поспіль БО «БФ «Карітас Краматорськ» проводить благодійну акцію «Даруємо віру в чудеса». Метою акції залишаться прагнення створити свято Св. Миколая та допомогти дітям з сімей вимушених переселенців та кризових родин повірити в дива. Карітасу радісно від того, що цього року усім разом нам вдалось збільшити кількість виконаних дитячих бажань.

Цього року було зібрано понад 380 листів з бажаннями від дітей до Св.Миколая, з яких 178 з Краматорська, 73 від смт.Новолуганське, а також 107 дітей зі Слов’янська й 22 з Дружківки, Святогірська та Костянтинівки. Усі дитячі листи, а також прикріплені до них малюнки, були розміщенні на ялинках у партнерів  акції в місті Краматорськ та передані доброчинцям з інших регіонів.

Ми в свою чергу, хочемо ще раз подякувати цьогорічним помічникам Святого Миколая, а саме:

- Mariusz Markiewicz за допомогу в придбанні солодких подарунків.

- Карітас Коломийсько-Чернівецької єпархії за надання подарунків для сімей вимушених переселенців та кризових родин м. Краматорськ, м. Дружківка та інших.

-  Всеукраїнській громадській організації «Поруч» та Навчальному-виховному комплексу «Софія» с. Софіївська Борщагівка Київської обл. за придбання подарунків для дітей «буферної» зони ― смт. Новолуганське.

- Краматорському клубу підприємців за фінансову допомогу в придбанні подарунків для дітей з сімей у складних життєвих обставинах з Краматорська.

- Державному професійному-технічному навчальному заклад «Краматорський центр професійно-технічної освіти»  за виконання персональних дитячих побажань.

- Донецькому обласному центру зайнятості за виконання персональних дитячих побажань.

- Краматорській загально освітньої школи №24 за виконання персональних дитячих побажань.

А також партнерам акції, які розмістили у себе на ялинках листи з побажанням та стали добрими «провідниками» між звичайними небайдужими громадянами та дитячими листівками, дякуємо :

- Сімейному кафе «Family Club Saga»

- Лінгвістичному центру «English Club»

- Спеціалізований магазин «Дом кофе»

- Салону краси «Фігаро»

- Салону краси «Color Bar»

Особлива подяка за медіа підтримку радіостанції «Kramatorsk.online»!

Звісно ми не можемо забути про вклад таємних благодійників, звичайних мешканців міста, які брали листи з ялинок та здійснювали дитячі бажання. Завдяки спільним зусиллям стількох небайдужих людей, діти продовжують вірити в дива.

Святкові вручення подарунків відбулись у Краматорську 19 грудня в храмі Св. пророка Іллі, де працівники Багатофункціонального соціального центру разом з волонтерами розіграли святкову виставу, а також в офісі Багатофункціонального соціального центру, де запрошеними аніматорами було проведено веселу розважальну програму та вручення подарунків, а закривали акцію святковим концертом у смт. Новолуганське.

Таких успіх ще раз показує, що спільними зусиллями БО «БФ «Карітас Краматорськ» й усіх небайдужих до чужих негараздів людей, ми можемо творити справжні дива та дарувати в них віру іншим, а отже, акція «Даруємо віру в чудеса» триває….