DSC 4461Фахівці Простору підтримки завжди шукають можливості для того, щоб допомогти потребуючим, що звертаютьсядо Карітасу. Ось так на звернення до Кризового центру від небайдужих працівників Краматорського онкологічного диспансеру, щодо створення релакс−кімнати для хворих, було ініційовано «незвичний» благодійний захід.

15 грудня в Просторі підтримки, завдячуючи новому партнеру грумінг−студії «Happy pets», вдалось провести неймовірну благодійну акцію «Коли тварина — допомагає людині». Вона об’єднала безліч ініціатив: «собачий показ мод», благодійний аукціон, магазин товарів для улюбленців, лотерею для всіх учасників, тематичну фотозону та багато іншого. Відвідувачі із задоволенням фотографувалися, купували hand made вироби від волонтерів, спілкувалися та торгувалися під час аукціону. Всі прекрасно розуміли, які благородна мета об’єднала їх на цьому заході, тому були дуже щедрими та охоче відгукалися на ініціативи організаторів заходу.

Різноманітні лоти заохочували до активної участі в аукціоні – завдяки Оксані Серденюк пропонувався сертифікат на фотосесію, вихованка студії «Місячне сяйво» ЦПР під керівництвом викладача Зуєвої Наталії виконає для переможця авторську картину з домашнім улюбленцем, а фахівці «Happy pets» подарували в лот сертифікат на комплексний догляд. Дякуємо фотографу Алісі Ліманській за гарні фото з нашого заходу! Всім нашим партнерам, які підтримали нашу ініціативу ми висловлюємо щиру подяку!

Результати приємно вразили всіх учасників! Захід допоміг зібрати 5566 гривень, які будуть використані для придбання необхідного устаткування для релакс−кімнати. Новенькі книжкові полиці, столик, музична колонка та торшери допоможуть створити атмосферу затишку та спокою в релакс-кімнаті!

Переглянути, як це було можна в сюжетах Телеканалу UA:ДОНБАС та Телеканалу Доннетчина.TV.