vidpocyinok 798x44929 липня до пансіонату "Старий замок", де відбувається оздоровлення 30 дітей, завітали соціальні працівники фонду. З нагоди Дня міста Святогірська вони організували для своїх підопічних яскравий і насичений розвагами квест "Піратська вечірка".

Під час заходу діти охоче малювали, з радістю приймали участь в різних спортивних змаганнях і естафетах. Цікавою несподіванкою для них став пошук таємничого скарбу, схованого в Старому замку. Ним виявилися класні білі футболки з символікою БФ "Карітас України".

pv-9 pv-4
pv-6 pv-8

Юні мешканці смт Миронівський, які зазнали психологічної травми, перебуваючи в зоні військового конфлікту, охоче відгукнулись на пропозицію працівників фонду намалювати "Корабель бажань" – символ мрії, яка має здійснитись. Мрії, занотовані на папері вимушеними свідками війни, благодійний фонд "Карітас Краматорськ" обіцяє втілити у життя заради щастя кожного з них.

pv-10 pv-12
pv-13 pv-14

Допомога дітям надається фондом в рамках проекту "Охорона здоров'я та психосоціальна допомога вразливим групам населення, що постраждали в результаті конфлікту та мешкають на контрольованих урядом територіях та неконтрольованих урядом територіях Донецької і Луганської областей, Україна". Фінансове забезпечення проекту здійснює МВФ "Карітас Україна" та Caritas Austria.