mironivskeГромадська організація «Агентство Місцевого Економічного Розвитку смт. Миронівський» від імені мешканців селища висловила подяку «Карітас Краматорськ» і директору фонду отцю Василю Іванюку за допомогу у відновленні житлового фонду, який внаслідок військового конфлікту на Сході України зазнав руйнувань в січні-лютому 2015 року.

В листі до керівника фонду зазначено:

"Тривалий час мешканці змушені були жити з розбитими вікнами, через бойові дії багато хто залишився без роботи і не мав можливості своїми силами відновити житло.

Наша ГО «АМЕР смт. Миронівський» неодноразово зверталася в різні благодійні фонди з проханням відновити пошкоджене житло нашого селища. Але тільки «Карітас Краматорськ» відгукнувся на наше прохання і замінив вікна, пошкоджені під час обстрілів.

У селищі виконується «Програма з підготовки до зими». Але нею охоплена лише невелика кількість мешканців селища. Тому сподіваємось на подальшу співпрацю та допомогу фонду".

Представники громадськості підкреслили, що мешканці селища, що знаходиться в буферній зоні на Донеччині, задоволені високою якістю нових пластикових вікон, які дозволять їм зменшити витрати на опалення помешкань.

На завершення листа-подяки його автори побажали Карітасу успіхів і процвітання.

За підтримки Cordaid «Карітас Краматорськ» забезпечив відновлення вікон у 170 пошкоджених будинках.