Untitled-4      Untitled-2      Untitled-3

WP 20161128_11_27_44_Pro28 листопада 2016 р. з ініціативи Центру позашкільної роботи відбувся просвітницький захід «Кроки до порозуміння», де психологи Карітас Краматорськ проекту GMFA представили роботу фонду в напрямку психо-соціального супроводу.

В своєму виступі Олена Селіванова та Анна Владикіна зазначили, що в умовах військово-політичного конфлікту на Донбасі й вкрай складної соціокультурної ситуації в регіоні, актуалізується необхідність популяризації серед населення інструментарію ефективної комунікації, що допоможебільш ефективно взаємодіяти один з одним та сприятиме розвитку толерантності, взаєморозумінню, згуртованості громад.

WP 20161128_11_16_12_Pro WP 20161128_11_27_30_Pro

Головна мета, яку ставили перед собою психологи, презентуючи доповідь, - формування в присутніх ціннісних орієнтацій, умінь, навичок і моделей поведінки, орієнтованих на подолання наслідків соціального конфлікту, та допомогу людям, які найбільш потребують уваги та співчуття.