Untitled-4      Untitled-2      Untitled-3

1«Серед найважливіших проблем сучасної загальноосвітньої школи серйозну тривогу викликає питання морально-етичного виховання учнів, оскільки це зачіпає як долі самих дітей, так і долю нашої країни», - такими словами розпочався семінар-тренінг «Мораль, моральність і духовність. Моральна свідомість вчителів», який 1 грудня 2016 року психологи БО «БФ «Карітас Краматорськ» спільно з Центром позашкільної роботи провели для вчителів загальноосвітніх шкіл міста. У семінарі взяли участь близько 30 вчителів, завучів і працівників ЦВР м. Краматорськ.

Поєднання теоретичних блоків від психологів Карітасу Анни Владикіної й Олени Селіванової та практичних вправ від психолога ЦВР ТетяниБичек, дозволило учасникам детально розглянути складний і багатогранний процес формування духовно-моральної свідомості людини, зосередитися на таких моральних якостях, як гуманність, працьовитість, чесність, справедливість, альтруїзм, емпатія.

2 3
4 5
6 7

Безумовно, така складна й багатогранна тема не може бути розкрита за один день. Учасникисемінару проявили велику зацікавленість до теми тависловили побажання щодо проведення регулярних заходів, оскільки погодились, що різні аспекти цієї цікавої теми потребують окремого спілкування, дискусії, додаткових обговорень. Відповідно запиту психологи запланували ряд зустрічей, як з учнями, так і з вчителями.